H7 HID - XENON WORLD CONVERSIE KIT

Model:XW0008

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: € 59,00
Excl. BTW: € 48,76

Beschikbare opties:

* Wattage:

* Kleur:

Aantal:
 

Technische specificaties Xenon World HID Lamp:

Lamp vermogen                             - (W)35 Watt                                                                   
Nominale spanning                       - (V)85 Volt
Ontsteekspanning                         - (V)20.000 Volt
Lichtopbrengst                               - (LM)3200 Lumen
Kleurtemperatuur                         - (K)4300K / 6000K / 8000K / 10000K

CE/ISO/E11 Gekeurd
 

Inhoud van een Xenon World HID Conversie kit:

2x Xenon World xenon lamp
2x Xenon World Ballast
4x Kabelbinder
2x Universele montageplaat voor de Ballast
1x Garantiekaart
1x Eng/NL Handleiding


Scherpere contrast voor heldere details

Het menselijk oog reageert erg goed op Xenon World xenon verlichting. De iris wordt groter wanneer licht fel is en deze wordt weer kleiner als het licht dimt. Xenon World xenon verlichting creëert scherpere contrast voor heldere details. Lichtere kleuren zijn lichter, donkere kleuren zijn donkerder en objecten in je omgeving zijn aanzienlijk beter gedefiniëerd.
 

Natuurlijk licht voor elke situatie of omgeving

Onze Xenon World xenon lampen geven een natuurlijk ogend licht waardoor kleuren beter tot leven komen, zelfs in het donker. Xenon World xenon lampen zijn geschikt in elke omgeving en situatie.

-              Steden                             - Bij regen
-              Off road                           - Bij sneeuw
-              Natuurgebieden             - Bij zonsopgang en zonsondergang
-              Snelwegen                       - Bij mist
 

3 keer zoveel licht

Een langere en wijdere lichtstraal die tot meer dan drie keer zoveel verlichting produceert. Door onze Xenon World xenon lampen worden obstakels en andere gevaren eerder verlicht dan bij traditionele halogeen lampen. Dit kan bijdragen aan de veiligheid.
 

Minder energie verbruik en langere levensduur

Xenon World xenon lampen gaan 7 keer langer mee dan traditionele halogeen lampen. Xenon World xenon lampen zijn niet alleen goed voor het zicht maar verbruiken ook nog eens veel minder energie dan halogeen lampen. Een halogeenlamp verbruikt 55 Watt, een xenon lamp 35 Watt. Minder stroomgebruik betekent ook minder warmte afgifte. Een Xenon World xenon lamp geeft ruim 35% minder warmte af, waardoor de lampbehuizing minder warm wordt.
Xenon World xenon HID lampen verbruiken over 35% minder energie en gaan 7 keer langer mee en is dus ook aantrekkelijk voor ‘groene’ bestuurders.
 

Verschil met halogeen

Het grootste verschil is de lichtopbrengst: een xenon lamp van Xenon World geeft ongeveer 3 x meer licht dan een halogeen lamp. Een standaard halogeen lamp heeft een lichtopbrengst van ongeveer 1100 lumen. Een xenon lamp van Xenon World heeft een lichtopbrengst van maar liefst 3200 lumen!

Daarnaast is het energieverbruik van een xenon lamp een stuk lager dan bij een halogeen lamp. Een gewone halogeen lamp verbruikt 55 Watt, terwijl een xenon lamp van Xenon World slechts 35 Watt verbruikt. Dit betekend dat een xenon lamp minder warmte afgeeft en er daardoor geen kans is op het wegsmelten van uw koplampen.

Het laatste (grote) verschil is het kleurverschil. Met een xenon lamp van Xenon World kunt u kiezen uit verschillende kleurtemperaturen zoals geel, wit, blauw en paars. Wit (met een blauwe gloed) is de standaard kleur met het meeste rendement (6000K)

-              De lichtkwaliteit is verdubbeld terwijl het energieverbruik de helft is van wat halogeen lampen verbruiken;

-              De levensduur wordt met factor 7 verlengd;

-              Het systeem geeft licht dat lijkt op daglicht;

-              Het systeem is geschikt voor een zeer compact koplampdesign;

-              Na het inschakelen van de lampen is het licht meteen aan.
 

Kleurtemperaturen

De kleurtemperatuur van de xenon lamp bepaalt hoeveel lichtopbrengst u heeft. De witste lamp heeft de meeste lichtopbrengst. Het kiezen van een kleur hangt af van uw persoonlijke voorkeur, wilt u meer zicht, een mooie uitstraling of beide? Als u verder leest wordt u uitgelegd wat bepaalde termen inhouden. Lichtopbrengst wordt samengesteld door Lumen (lm), Candela (cd) en Kelvin (K).
Lumen is de eenheid van lichtstroom.
Candela is de eenheid van lichtsterkte.
Kelvin is de eenheid van thermodynamische kleurtemperatuur.


Verschillende kleuren van Xenon World xenon licht

Xenon licht kan variëren van fel wit (daglicht) tot paarsachtig licht. De kleuren worden uitgedrukt in Kelvin (zoals hierboven beschreven). Kelvin was een natuurkundige die de temperatuurschaal heeft geïntroduceerd. Nul Kelvin komt overeen met -274 graden Celsius, en 100 kelvin komt overeen met -174 graden Celsius. Wanneer een materiaal wordt verhit dan gaat het energie uitstralen. Hoe warmer het voorwerp wordt, hoe hoger de frequentie van de straling. Rond de 1000K wordt deze straling pas waarneembaar voor het menselijk oog. Het voorwerp begint dan donkerrood op te gloeien. Bij 2000K is de kleur al oranje en bij 3000K licht geel. Hieronder een tabel met voorbeelden van kleurtemperaturen boven de 3000K.

4300K                   Natuurlijk geel licht.
6000K                   Wit licht met lichte blauwe tint.
8000K                   Wit/blauw licht.
10000K                 Blauw licht, helder blauwe kleur.
12000K                 Paars/violet licht, helder blauwe kleur met een paarse tint.


Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in: