Help

Hoe weet ik welke lamp ik nodig heb?

Het is niet moeilijk om daar achter te komen. U haalt het lampje uit de koplamp van uw auto en vergelijkt hem met de lampen op het onderstaande plaatje.
Waarschijnlijk is het type H1, H4 of H7 voor de normale verlichting en type H3 voor mistlampen.  De auto’s uitgerust met type  H1 en H7 hebben aparte lampen voor dimlicht en grootlicht. In de meeste gevallen wordt alleen het dimlicht vervangen door een xenonlamp. Natuurlijk kunt u ook uw grootlicht vervangen alleen moet u er rekening mee houden dat dit uw tegenliggers kan verblinden. De auto’s uitgerust met type H4 hebben dimlicht en grootlicht gecombineerd in dezelfde lamp. Mocht u er alsnog niet uitkomen dan kunt u via de lampzoeker uw juiste type fitting zoeken.

Voor eventuele andere vragen  verwijzen wij u naar onze  FAQ  of raadpleeg  online  de Live Help assistentie. Onze  Xenon World specialisten staan online klaar voor u.  100% service en tevredenheid!

Lampenzoeker

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld, probeer het opnieuw.

U heeft geen geldig e-mailadres ingevoerd.

Uw aanvraag is verstuurd, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U heeft aangegeven foto's van uw schadeauto naar ons te willen versturen. Hiervoor is een uniek kenmerk-ID voor u aangemaakt. U kunt uw foto's versturen naar info@bmwpoint.nl met als onderwerp uw kenmerk-ID: .

Bedrijfsgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?

Aanvullende informatie

HID Xenon Producten
LED Lichten
Achterlichten
Koplampen
Mistlampen
Bumperlichten

Ja
Nee